tirsdag 10. august 2010

En dame savnes i Fyresdal

Det var forrige Lørdag en godt voksen dame forsvant i hytteområde i Birtedalen i Fyresdal. Hun skulle mest sannsynlig ut for å finne multer, både bøtte og stokk var med. Sola skinte når hun gikk ivei mot moltemyrene, og ørreten vaket i tjønna nedenfor hytta.
Søndag kveld kom dattera hennes opp på hytta for å hilse på, men kunne ikke finne sin mor noe sted, hun sjekket med hyttenaboer, men ingen hadde sett noe til henne. Hele natten gikk, og Mandag ble hun meldt savnet og Politiet satte igang alle tilgjengelige ressurser i en storstilt redningsaksjon. 2 Helikopter, hundeekvipasjer, Sivilforsvaret, Røde Kors hjelpekorps og en masse frivillige finkjemmet store områder i Birtedalen i 7 døgn - natt og dag. Regn preget uka, og gjorde jobben vanskeligere for både to og ikke minst firbeinte. Over 100 mennesker hver dag - over 1000 totalt. Men det eneste vi fant var lokket til bærbøtta.

Etter 7 dager, uten funn, er alle ideer oppbrukt og prøvd. Muligheten for å finne den uheldige bærplukkeren i live svinner hen , og leteaksjonen avsluttes - uten funn.

Tilbake sitter familien, uten noen forklaring, uten noen grunn, uten å vite hva som har hendt.
Det eneste de har er spørsmål, og sorg.

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg